Pigwa

Strefa gracza.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2012-08-27 16:40:15

Shiro

Administrator

Punktów :   
Aktualnie gram:: LoL

Propozycje co do Gier Netowych?

Jest mnóstwo gier w których możemy wspólnie sie bawić.
Jakie macie propozycje w czym mozemy zalozyc nasza spolecznosc itp. :3
możliwosci jest wiele. Warcraft 3, Plemiona, ogame, s4League, baldursgejty, Diablo 2  <-(niestety na mnie nie liczcie mam win7 )

to tylko nieliczne które przyszły mi do głowy.

#2 2012-08-27 20:35:14

Kyioku

Użytkownik

Punktów :   
Aktualnie gram:: DDO, LoL, D&D, Aion Online

Re: Propozycje co do Gier Netowych?

Shiro tez mam win7 i nie znaczy to ze nie mogę grać swoją amazonką jak znajdzie się parę osób do D2 to spoko

"Even if the morrow is barren of promises, nothing shall forestall my return.
To become the dew that quenches the land, to spare the sands, the seas, the skies, I offer thee this silent sacrifice."

#3 2012-08-27 20:58:10

Shiro

Administrator

Punktów :   

No a mi nie chodzi

#4 2012-08-27 21:12:13

Kyioku

Użytkownik

Punktów :   

spróbuj odpalić w trybie zgodności z windows xp (service pack 2 lub 3) powinno działczyć.

PS zapraszam chętnych do grania w Dungeons&Dragons Online: Menace of the Underdark. Gra jest darmowa (choć wcześniej był abonament więc trochę trzeba się namęczyć jeśli naprawdę chcesz mieć porządną możliwość gry choć nic nie jest niemożliwe i ja na przykład mam już dość sporo contentu odblokowanego a jestem f2p (free to play) w 100% ^^). Gierka dość przyjemna, ładna, trójwymierna :O Jeżeli ktoś będzie potrzebował czegoś, służę pomocą. Jak coś szukajcie którejś z tych postaci na serverze Orien:

-Calerian (ranger lvl 8)
-Finrel (rogue lvl 4)
-Soryana (Sorcerer lvl 20, Epic lvl 1)

To become the dew that quenches the land, to spare the sands, the seas, the skies, I offer thee this silent sacrifice."

#5 2012-08-28 08:00:44

Shiro

Administrator

Punktów :   

Ooooo!  gra jest calkowicie f2p ?

#6 2012-08-28 08:26:49

Kyioku

Użytkownik

Punktów :   

Nie. Sama w sobie gra jest f2p ale jest mnóstwo adventure packow (coś w rodzaju dlc) które dają dostęp do innych questów czy rajdów. Dodatkowo za wykonywanie questów na konkretnych poziomach trudności (zadania to po prostu instancje, tworzone oddzielnie dla każdego party) dostajesz favor (coś w rodzaju reputacji), np.: pierwszy quest w grze który przyznaje favor (2 nie przyznają, oba są wstępem do gry z czego jeden jest odblokowany tylko jeżeli posiadasz "Veteran Status (4)" pozwalający tworzyć postacie od razu na poziomie 4) nazywa się Heyton's Rest i przyznaje (jednorazowo, jak każdy quest) 2, 4, 6 favora za kolejne wykonanie questa na poziomie normal, hard i elite. Po każdorazowym zdobyciu 100 favora otrzymujesz 25 Turbine Points które możesz przeznaczyć na zawartość w sklepie. Oprócz tego, jednorazowo na każdym z 8 serverów, przyznawane są TP za osiągniecie danej liczby favoru:

5................50
25...............25
50...............25
500..............50
1000.............100
2000..............100
3000..............100

Oprócz tego, jeśli osiągniesz 400 favoru to na serverze na którym tego dokonałeś odblokujesz rasę Drowa. Przy 1000 Favor Veteran Status (4) patrz wyżej. Dalsze nagrody dla konta również istnieją ale póki co jest 1231 f2p favora do osiągnięcia (z czego zakładamy że wykonałeś wszystkie tzw. Challenge, co jest teoretycznie możliwe bowiem dziennie można odebrać 3 tokeny pozwalające graczom nie posiadającym challenge pack'a skorzystać z tego). Jak to się przekłada na grę? Z początku myślałem że osiągniecie 20 poziomu (teraz są jeszcze epici, ale po osiągnięciu 20 poziomu można poddać się prawdziwej reinkarnacji co zasadniczo jest świetną sprawą) bo f2p questy kończyły się na takich poziomach że ciężko było osiągnąć poziom 16. Aktualnie doszło kilka questów (4 na poziomie 16 i jeden na 18) co pozwala nabić nawet 17 czy 18 przy odpowiedniej farmie questów. Do tego czasu osiągamy jakieś 500 favora. Możemy ponabijać (inną postacią na serverze tzw. 100 favor run albo na innym serverze (50 favor za pierwszym razem daje 100 TP!!!), pojedynczy run w zależności od szczęścia czy akurat napatoczy się grupa będzie trwał od 30 minut do 1,5h (wczoraj robiłem przez 2,5h ale to dlatego że pomagałem nowemu graczowi który się napatoczył)) zatem robiąc 2 runy do 100 favora na innych serverach niż ten na którym grasz normalnie i jeden do 50 (też na innym serverze) daje Ci 850 favora, co pozwala na odblokowanie najlepszego do farmienia heroic levela (poniżej 21) zestawu questów, oprócz tego 3 rajdy ze świetnym lootem i możliwość tworzenia jednych z najpotężniejszych przedmiotów w grze. Chcieć to móc. Oprócz tego pojawiają się też promocje w DDO store (nie dawno było -35% ceny wszystkich adventure pack'ów więc kupiłem paczkę za 618 TP zamiast 950 ) co bardzo ułatwia zakup, a na ich stronie, facebook'u czy innych tam rzeczach co jakiś czas pojawiają się kupony (XperAccount) które dają dodatkowe zniżki i różne takie.

#7 2012-08-28 11:24:50

Shiro

Administrator

Punktów :   

Co do D2. wyprawialem cuda na kiju aby działało i doopa

wlasnie koncze instalwoac DDo zobacyzmy zaraz co to jest :3

#8 2012-08-28 11:32:03

Kyioku

Użytkownik

Punktów :   

Uruchom jako administrator albo wpisz w gógle problemy techniczne Diablo 2 win7

#9 2012-08-28 11:41:54

Shiro

Administrator

Punktów :   

... mówie ,że probowałem wsyzstkiego

Stopka forum

RSS